Clubtreffen Kautenbach 2015

Wederom vond het clubtreffen plaats op camping Kautenbach in Kautenbach, Luxemburg. Wat een schitterende omgeving is het toch. Er is echt voor iedereen wel iets te beleven. De meest fanatieke motorrijders hebben zich 2 dagen kunnen uitleven op de mooie bochtige wegen. Ook voor de off-roadrijders was er voldoende keus.

Zaterdag is een groepje met de trein naar de stad Luxemburg geweest. Dat was vorig jaar al het plan, maar toen was de vrijdagavond iets te gezellig geworden waardoor we zaterdag maar langzaam op gang kwamen. Helaas voor het groepje was ik er ook bij....en als ik met de trein ga dan gaat er altijd wel iets mis. En ja hoor.....werk aan het spoor en verder in een overvolle bus. Maar we zijn er gekomen en hebben er heerlijk geluncht.

Zondag zijn Marion, Janneke, Ellen en ik een flinke wandeling gaan maken. Soms was het flink klimmen, maar de moeite werd beloond met mooie uitzichten.

Aan het eind van de middag, toen iedereen weer terug was op de camping, kwam de zon nog even flink door zodat we nog even konden bijkleuren.

Aangezien de opkomst de laatste jaren een beetje tegen viel en we steeds grote hoeveelheden vlees overhielden van de barbecue, is er dit jaar minder besteld. En dan kun je natuurlijk op je vingers natellen dat er nu wel meer deelnemers kwamen. Gelukkig waren sommige stukken vlees zo groot dat ze met gemak door midden konden en we uiteindelijk nog overhielden.

Na de barbecue natuurlijk voorbereidingen treffen voor het kampvuur.

Al met al was het weer een zeer geslaagd weekend. Organisatie (Toon, Janna, Jaap en Ellen) ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en de energie die jullie er in gestoken hebben.

Cora